Het bedrijfHet pand van Jansvlees vlees leverancier Apeldoorn.

Jan's vlees

Janís Vlees BV is een slagersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bewerken van vlees voor horeca en grootkeukens, aangepast aan de wensen en de eisen die de afnemer hieraan stelt.

Ruime ervaring

Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring in het vak. Vier generaties in het slagers vak, zover gaat de ervaring binnen ons bedrijf. Vroeger met de koe door de straat of met het vlees langs de deur, allemaal mooie verhalen. Wij delen graag onze expertise met U.

Dagelijks zijn onze slagers in de weer om alle bestellingen met grote zorg vers te bereiden en te verpakken. Daarna zullen de producten gekoeld en door onze chauffeurs afgeleverd worden.

Wij leveren voor u op maat en geportioneerd en zijn dan ook voor vele restaurants de vleesleverancier.

 

Jansvlees rundvlees

Het bedrijf

In ruim 5 jaar is ons bedrijf flink gegroeid en zijn wij inmiddels een begrip voor vele restaurants. Dit is vooral gebeurd door goed te luisteren naar onze afnemers en steeds op zoek te zijn naar verbeteringen en nieuwe artikelen zodat een volwaardig verlengstuk van de keuken kan worden aangeboden.

Onze slagers hebben met tientallen jaren ervaring een grote deskundigheid opgebouwd. Hierdoor wordt er op vragen snel en deskundig gereageerd en geadviseerd.