Ons uitgangspunt

De basis van uw gerecht moet uitstekend zijn. Vanuit dat uitgangspunt werken wij elke dag. A-kwaliteit vlees betrekken wij uit alle windstreken, van de Veluwe tot Zuid-Amerika en Nieuw-Zeeland. Wij verwerken, bereiden en verpakken het zoals u dat wenst en wij brengen het bij u in de keuken - zes dagen van de week.

  • Een partner voor uw keuken
  • A-kwaliteit vlees, bereid door vakslagers
  • Kwaliteitskeurmerken van uw wens
  • Een assortiment met oorsprong uit de hele wereld
  • Vers, gevacuümeerd en/of diepgevroren
  • Een ruime THT
  • Verpakkingen en labels volgens HACCP richtlijnen
  • Porties en verpakkingseenheden in overleg
  • Levering met eigen transport, 6 dagen van de week

Klant worden?

Runt u een restaurant of grootkeuken en wilt u A-kwaliteit vlees tegen een redelijke prijs? Met plezier vertellen wij u meer over de relatie waaraan wij graag bouwen en wat u als klant van die relatie kunt verwachten.

Assortiment

Hoe het begon

Jan leerde als tiener het slagersvak en door later voor horecakeukens te werken, ontwikkelde zich verder in zijn ambacht. Als veertiger besloot hij zelfstandig te worden en hoogstpersoonlijk te staan voor de kwaliteit van zijn vlees, een concurrerende prijs en optimale klantvriendelijkheid. Deze kernwaarden werden de basis van zijn bedrijf. Vanuit zijn horecaslagerij bereidde Jan de bestellingen voor en hij bezorgde ze op de fiets bij de restaurants in het centrum van Apeldoorn. Het was het jaar 2003.

Lees meer

“Nee verkopen, daar houden wij niet van. U al zéker niet! Daarom doen we alles wat we kunnen om u op tijd te voorzien van kwaliteitsvlees.”