Kip

Kip

Horecavlees kopen? Wij hoeven u niet te vertellen hoe veelzijdig kippenvlees kan zijn. Dat laten wij aan uw creativiteit en vakmanschap over. Uw gasten genieten ervan en dat is waar u het voor doet. Aan de basis van het succes staat een goed product en dat leveren wij u graag.

“Kip”


Soorten

Kippendij, kipfilet of een hele kip van een bepaald gewicht, ras en/of keurmerk, het is ons om het even. Wij leveren alle delen van de kip die u voor uw gast zou willen bereiden, inclusief bewerkt vlees zoals vleeswaren.

Oorsprong

De meeste kippen die wij leveren zijn Hollandse. Natuurlijk ontbreekt de ‘label rouge’ kip uit Frankrijk niet in ons assortiment. Heeft u andere wensen of ideeën? Laat ze ons weten, dan gaan wij op zoek.

Kwaliteiten

Hoeveel tijd en ruimte heeft de kip gekregen om te leven en te groeien? Wat heeft zij te eten gekregen? Die aspecten bepalen de kwaliteit en de smaak van het vlees. De keuze is aan u welke kwaliteit of van welk keurmerk u kip wenst te serveren. Laat ons uw overtuiging en uw wensen weten en wij vinden het juiste kippenvlees voor uw gerechten.


Contact opnemen?

Contact opnemen met Jans Vlees? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 - 17:00 uur.

(055) 5214353