Ons uitgangspunt

De basis van uw gerecht moet uitstekend zijn. Vanuit dat uitgangspunt werken wij elke dag. A-kwaliteit vlees betrekken wij uit alle windstreken, van de Veluwe tot Zuid-Amerika en Nieuw-Zeeland. Wij verwerken, bereiden en verpakken het zoals u dat wenst en wij brengen het bij u in de keuken - zes dagen van de week.


“Nee verkopen, daar houden wij niet van. U al zéker niet! Daarom doen we alles wat we kunnen om u op tijd te voorzien van kwaliteitsvlees.”

Meedenken in veel vormen

Wij noemen onszelf vleesleverancier, want dat zijn we. Toch zien wij onszelf vooral als partner. Door met u mee te denken kunnen wij u service bieden. Dat kan in de vorm van voorbereiding en receptuur en in de vorm van verpakkingseenheden en logistieke mogelijkheden. Ook als in uw keuken een bepaalde voorraad onverwacht hard slinkt willen wij er voor u zijn.


Met Jan’s Vlees kiest u voor

  • Een partner voor uw keuken
  • A-kwaliteit vlees, bereid door vakslagers
  • Kwaliteitskeurmerken van uw wens
  • Een assortiment met oorsprong uit de hele wereld
  • Vers, gevacuümeerd en/of diepgevroren
  • Een ruime THT
  • Verpakkingen en labels volgens HACCP richtlijnen
  • Porties en verpakkingseenheden in overleg
  • Levering met eigen transport, 6 dagen van de week

Hoe het begon

Jan leerde als tiener het slagersvak en door later voor horecakeukens te werken, ontwikkelde zich verder in zijn ambacht. Als veertiger besloot hij zelfstandig te worden en hoogstpersoonlijk te staan voor de kwaliteit van zijn vlees, een concurrerende prijs en optimale klantvriendelijkheid. Deze kernwaarden werden de basis van zijn bedrijf. Vanuit zijn horecaslagerij bereidde Jan de bestellingen voor en hij bezorgde ze op de fiets bij de restaurants in het centrum van Apeldoorn. Het was het jaar 2003.


Inmiddels

Voor zijn klanten stond Jans vlees voor zekerheid en flexibiliteit. Hij leverde service en een constante, goede kwaliteit. Steeds meer koks en restauranthouders wisten hem te vinden en hij zette zich elke dag weer voor hen in. Al gauw lukte het hem niet meer alleen te blijven werken. Ook werd de slagerij te klein. Inmiddels werken wij met zo’n vijftien vakmensen en twee bestelbussen vanuit een flink bedrijfspand met moderne voorzieningen. Ons doel? Diezelfde zekerheid en flexibiliteit blijven bieden aan het groeiende aantal keukens dat vlees bij ons bestelt.