Hoe het begon
Jan leerde als tiener het slagersvak en door later voor horecakeukens te werken, ontwikkelde zich verder in zijn ambacht. Als veertiger besloot hij zelfstandig te worden en hoogstpersoonlijk te staan voor de kwaliteit van zijn vlees, een concurrerende prijs en optimale klantvriendelijkheid. Deze kernwaarden werden de basis van zijn bedrijf. Vanuit zijn horecaslagerij bereidde Jan de bestellingen voor en hij bezorgde ze op de fiets bij de restaurants in het centrum van Apeldoorn. Het was het jaar 2003.
Inmiddels
Voor zijn klanten stond Jans vlees voor zekerheid en flexibiliteit. Hij leverde service en een constante, goede kwaliteit. Steeds meer koks en restauranthouders wisten hem te vinden en hij zette zich elke dag weer voor hen in. Al gauw lukte het hem niet meer alleen te blijven werken. Ook werd de slagerij te klein. Inmiddels werken wij met zo’n vijftien vakmensen en twee bestelbussen vanuit een flink bedrijfspand met moderne voorzieningen. Ons doel? Diezelfde zekerheid en flexibiliteit blijven bieden aan het groeiende aantal keukens dat vlees bij ons bestelt.