Rundvlees

Rundvlees

Rundvlees kopen? Een mooi rundvlees gerecht mag natuurlijk niet ontbreken op uw menukaart. Welke keus wilt u uw gast bieden? Wij kunnen u alles leveren, naturel of voorbereid, gewoon precies zoals u het in uw keuken wenst.

“Wij halen het rundvlees uit alle delen van de wereld!”


Soorten

Een tournedos is een klassieker, maar met een bavette grain fed kunt u uw gast eens echt verrassen. Het is ons om het even. Wij leveren met plezier, van rundercarpaccio tot  runderlap.

Oorsprong

Ons rundvlees komt van dicht bij of van ver weg. Runderen van elk ras en elke oorsprong hebben een eigen smaak. Hollands, Iers, Argentijns , Zuid-Amerikaans, Australisch? U noemt het maar, wij leveren het.

Kwaliteiten

Wij kunnen u de eigen smaak bieden van Ierse runderen, gras gevoed, die een vrij leven hebben gehad. Ook Zuid-Amerikaanse runderen hadden alle vrijheid en een grasdieet en dat proef je. Of wat te zeggen van Australische grain fed vleeskoeien? Na hun vrijheid onder de zon in het immense Australische land zijn zij nog 100 dagen gevoed met uitgebalanceerde granen. Deze verschillende levens resulteren in een andere structuur en een andere smaak dan wij van het Hollands rund kennen, al is dit rund ook nog steeds favoriet.


Contact opnemen?

Contact opnemen met Jan's Vlees? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 - 17:00 uur.

(055) 5214353