Rund en Kalfsvlees

Rund en Kalfsvlees

Rundvlees kopen? Een mooi rundvlees gerecht mag natuurlijk niet ontbreken op uw menukaart. Welke keus wilt u uw gast bieden? Wij kunnen u alles leveren, naturel of voorbereid, gewoon precies zoals u het in uw keuken wenst.

“Wij halen het rundvlees uit alle delen van de wereld!”


Soorten

Een tournedos is een klassieker, maar met een bavette grain fed kunt u uw gast eens echt verrassen. Het is ons om het even. Wij leveren met plezier, van rundercarpaccio tot  runderlap.

Oorsprong

Ons rundvlees komt van dicht bij of van ver weg. Runderen van elk ras en elke oorsprong hebben een eigen smaak. Hollands, Iers, Argentijns , Zuid-Amerikaans, Australisch? U noemt het maar, wij leveren het.

Exclusief Limousine rundvlees uit Twente

Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. 

Private label

Smaakvol en (h)eerlijk vlees van Jans regio rund

  • Meer omega 3 vet  door lijnzaad
  • Meer Intramusculair vet en vetbedekking  door 150+ dagen (!) graan gevoerd
  • Super smaakvol en zacht
  • Echte befaamde eetkwaliteit
  • Jong en fijn van structuur

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk rundvlees uit Holland. Eet smakelijk!


Contact opnemen?

Contact opnemen met Jans Vlees? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 - 17:00 uur.

(055) 5214353