Varken

Varken

Varkensvlees kopen? Het zijn niet meer alleen de magere delen van het varken die op de menukaarten staan vandaag de dag. Ook buik en nekken worden zeer gewaardeerd in smaakvolle gerechten. Van een snel te bereiden schnitzel tot een langzaam te garen pulled pork, u zegt het maar, wij leveren u varkensvlees van uitstekende kwaliteit.

“Varkensvlees van veel verschillende soorten!”


Soorten

Gaat u zelf aan de slag met een heel of half varken? Of ontvangt u bijvoorbeeld liever voorgegaarde en gekruide spareribs? Wij weten het beste  varkensvlees voor u te vinden, van varkenshaasje tot minder bekende wang. Natuurlijk vindt u ook hammen, droge worsten en salamisoorten in ons assortiment. U zegt het maar, wij komen het brengen.

Oorsprong

Het meeste varkensvlees dat wij leveren komt van het Hollands varken. Ook aan hele specifieke wensen kunnen wij voldoen. Heeft u wensen rondom oorsprong, ras of de kwaliteit van leven van de varkens, laat het ons dan weten, wij weten de weg.

Kwaliteiten

Net als voor de andere vleessoorten geldt voor varkensvlees dat de kwaliteit van leven en de kwaliteit van voeding terug is te vinden in de kwaliteit van het vlees in uw keuken.  Een ‘beter leven’-keurmerk proeft uw gast terug, dat kunnen wij u verzekeren. Kiest u toch voor het algemeen bekende Hollandse varken, dan leveren wij u dat natuurlijk ook. 


Contact opnemen?

Contact opnemen met Jans Vlees? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 - 17:00 uur.

(055) 5214353