Wild & Gevogelte

Wild & Gevogelte

Wild en gevogelte. Een eigen structuur en een pure, uitgesproken smaak: gerechten van wild en gevogelte maken indruk. Een beperkt assortiment wild en gevogelte leveren wij het hele jaar door. In het seizoen bieden wij u een uitgebreide keus aan wild. Laat ons weten welke creaties u in gedachten heeft, dan leveren wij u het juiste stukje vlees.

“Wild van De Veluwe!”


Soorten

‘Wild en gevogelte’ is een ruim begrip. Zo denken wij er ook over. Om een lang verhaal kort te maken, van foie gras tot rugfilet, u zegt het maar, wij zorgen ervoor dat het vers in uw keuken arriveert.

Oorsprong

Een Hollandse eend, een Franse parelhoen, een Scandinavisch hert of een Veluws zwijn, we hebben er allemaal een eigen beleving bij. Als veelzijdige slagers  vinden wij de weg naar prachtig wild en gevogelte, voornamelijk uit Europa.

Kwaliteiten

De kwaliteit van wild en gevogelte staat in nauwe samenhang met de oorsprong van het dier. De leefomgeving, de hoeveelheid ruimte en het voedsel dat er te vinden was bepaalt kwaliteit en smaak. Wij vertellen u er graag meer over. 


Contact opnemen?

Contact opnemen met Jans Vlees? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 - 17:00 uur.

(055) 5214353